Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Τέλεια μαλλιά, μόνο για σένα!

Τα μαλλιά σας είναι μέρος της εικόνας σας, δώστε τους λοιπόν αυτό που τους αξίζει! 
Άρθρο του κ. Κωνσταντίνου Ζώτου.

Η μεγάλη μέρα πρέπει να είναι εντυπωσιακή όπως κι εσείς άλλωστε! Διαβάστε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές από τους ειδικούς:

Φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη μέρα του γάμου σας. Με τη βοήθεια του κομμωτή σας και των κατάλληλων προϊόντων, δώστε στα μαλλιά σας την ενδυνάμωση που χρειάζονται.

Ξεκινήστε την αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σας αρκετούς μήνες πριν την ημέρα του γάμου σας. Όσο πιο γρήγορα αποφασίσετε το στυλ του νυφικού που θα φορέσετε τόσο πιο εύκολα θα διαλέξετε και όλα τα υπόλοιπα τα οποία αφορούν την εικόνα σας. Προετοιμάστε τα μαλλιά σας κατάλληλα έτσι ώστε να πετύχετε την απόχρωση που σας ταιριάζει τη μεγάλη μέρα, αρχίστε να δοκιμάζετε την απόχρωση που επιθυμείτε σε συνεργασία με τον κομμωτή σας πολύ πριν την ημέρα του γάμου. Έτσι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις που λόγω χρόνου θα είναι δύσκολο να αποφύγετε αργότερα.

Δημιουργήστε την απόχρωση των μαλλιών σας σύμφωνα με τον τύπο στον οποίο ανήκετε χρωματικά. Μην υπερβάλετε στο κομμάτι αυτό διότι το αποτέλεσμα δεν θα έχει αρμονία. Ο κατάλληλος σύμβουλος φυσικά είναι ο κομμωτής σας. Επιλέξτε έμπειρο επαγγελματία για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, μην ρισκάρετε σε λύσεις που στοιχίζουν φθηνότερα λόγω απειρίας, αξίζετε το καλύτερο τουλάχιστον την ημέρα του γάμου σας.

Εφόσον έχετε βρει το νυφικό που σας ταιριάζει, σειρά έχει ο κομμωτής. Φωτογραφίστε το νυφικό σας και δείξτε το στον κομμωτή σας, έπειτα συνδυάστε το με το χρώμα του δέρματός σας και των μαλλιών σας. Μην παραλείψετε να υπολογίσετε και την χρωματική διαφορά του δέρματος σας ανάλογα με το μήνα που θα επιλέξετε το γάμο σας.

Οι βασικοί τύποι του δέρματος και των μαλλιών είναι 4:

Μαλλιά «φυσικό χρώμα 7-8-9, ξανθό ντορέ, ξανθό κόκκινο
Αποφύγετε τα σαντρέ, καστανά σκούρα, σκούρα χάλκινα, δαμασκηνί.


Μαλλιά «φυσικό χρώμα 6-7-8-9, ξανθό, ξανθό σκούρο
Αποφύγετε τα ζεστά ντορέ, τα δαμασκηνί, ακαζού, το μαύρο.

Μαλλιά «φυσικό χρώμα 4-5-6, καστανοκόκκινα ακαζού
Αποφύγετε το μαύρο, τις λευκές και σαντρέ μες, τους ανοιχτούς και γλυκούς τόνους, σαντρέ και δαμασκηνί

Μαλλιά «φυσικό χρώμα 1-2-3-4-5, καστανό, καστανό σκούρο, καφέ ανοιχτό
Αποφύγετε τα κόκκινα πορτοκαλί, τα γλυκά ξανθά, τα χάλκινα, τα ντορέ.

Έχετε επιλέξει περίπου το χρώμα των μαλλιών σας?
Σειρά έχουν τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας! Σωστό θα ήταν να συνδυαστούν αρχικά με το νυφικό και έπειτα με την απόχρωση των μαλλιών σας. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και την στυλίστρια του ατελιέ νυφικών για την καλύτερη επιλογή της κουάφ, καρφίτσας, χτενάκι, ένα λουλούδι ή το πέπλο σας.

Κάθε πρόσωπο έχει τις ιδιαιτερότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένα κούρεμα, χτένισμα όπως και το μακιγιάζ δεν ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας επιλέξτε το τέλειο, αποκλειστικά για τη δική σας προσωπικότητα. Η κάθε μία από σας είναι μοναδική, ανάλογα με την προσωπικότητά σας επιλέξτε το στυλ που θα χτενιστείτε.

Νιώστε εσείς, μην υπερβάλετε με μόνο στόχο να κερδίσετε τις εντυπώσεις, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με παρεμβάσεις που θα γίνουν μόνο για σας. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο, να είστε μοναδική, λαμπερή και κυρίως όμορφη! Κάθε νύφη γνωρίζει πολύ καλά ότι η τελική εμφάνισή της θα μείνει αξέχαστη μόνο αν έχει ένα μοναδικό χτένισμα που θα συμπληρώνει την τέλεια εικόνα της. Η ενημερωμένη νύφη έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη για την πιο όμορφη μέρα!


Οι φίλες από τα Ιωάννινα μπορούν να βρουν τον κ. Ζώτο στο κομμωτήριο Zotos Hair Style