Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Το HairCut.gr αναζητά συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα!


Το HairCut.gr είναι ένα από τα πιο δυναμικά και αναπτυσσόμενα εξειδικευμένα portals της Ελλάδας! Αναζητούμε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση των μοναδικών υπηρεσιών που παρέχουμε σε κομμωτήρια, σχολές και επιχειρήσεις κομμωτικής και ομορφιάς.


Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με ένα καινοτομικό portal και μια πολύ δημιουργική ομάδα, διαβάστε παρακάτω και στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας.



Τρόποι συνεργασίας:

α. Για επιχειρήσεις:
Εμπλουτίστε το portfolio του δικτύου σας με τις υπηρεσίες μας! Δώστε στους πωλητές σας την ευκαιρία να προωθήσουν ένα καινοτομικό πακέτο υπηρεσιών διαδικτύου το οποίο απευθύνεται στα κομμωτήρια. Αυξήστε το utilization των συνεργατών σας και ταυτόχρονα τα έσοδά σας.

β. Για πωλητές:
Αν είστε πωλητής που επισκέπτεται κομμωτήρια ή/και επιχειρήσεις κομμωτικής/ομορφιάς, μπορείτε να εντάξετε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας στο portfolio σας και αν έχετε ένα έξτρα εισόδημα το οποίο μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις σας!

γ. Για σπουδαστές:
Σας ενδιαφέρει να επισκέπτεστε κομμωτήρια για την προώθηση των υπηρεσιών του HairCut.gr και να αυξήσετε εύκολα το εισόδημά σας ενώ ταυτόχρονα να είστε σε τακτική επαφή με τον αγαπημένο σας κλάδο που στο σύντομο μέλλον θα εργαστείτε; Γίνετε συνεργάτης μας!


Πακέτο υπηρεσιών:

α. Ιστοσελίδες:
Αυτόνομες ιστοσελίδες παρουσίασης κομμωτηρίου ή επιχείρησης

β. Ηλεκτρονικά σαλόνια για κομμωτήρια:
Ιστοσελίδες κομμωτηρίων μέσα στο HairCut.gr

γ. Ηλεκτρονικά καταστήματα για επιχειρήσεις:
Αυτόνομα ηλεκτρονικά καταστήματα για επιχειρήσεις κομμωτικής/ομορφιάς

δ. Διαφημιστικά πακέτα:
Για κομμωτήρια και επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν με banners και καμπάνιες


Παροχές:
Παρέχεται ελεύθερο πρόγραμμα εργασίας, εκπαίδευση στα πακέτα πώλησης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υψηλά ποσοστά επί των πωλήσεων και bonus. Ειδικά για επιχειρήσεις, παρέχεται δωρεάν διαφήμιση από το HairCut.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το contact@haircut.gr