Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Μόνιμο μακιγιάζ από το Mara's StudioΤο μόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια 2-3 χρόνια κατά μέσο όρο. Αυτό όμως δυστυχώς δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και ειδικά για την τεχνική της τρίχας που είναι πιο ευαίσθητη.


Τo χρώμα αρχίζει σιγά σιγά να ξεθωριάζει με την φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων αλλά υπάρχουν όμως και εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια του.

Η συχνή έκθεση στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει τα χρώματα με αποτέλεσμα να χάνεται η λάμψη και να ξεθωριάζει πιο γρήγορα το χρώμα.

Οι ελεύθερες ρίζες, Η ΧΗΜΕΙΑ Κ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ο μεταβολισμός, τα προϊόντα περιποίησης, η επιλογή χρώματος, το βάθος διείσδυσης χρώματος, και η διαδικασία επούλωσης του δέρματος είναι παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ.

Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε και επιθυμόντας οι πελάτισσες μου να είναι ευχαριστημένες με την επιλογή τους, το Mara's Studio προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ (μια επαναληπτική εφαρμογή) για συντήρηση ή ανανέωση του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών εντός χρόνου από την αρχική εφαρμογή και αυτό ισχύει για κάθε ετήσια ανανέωση.

Να ενημερώσω επίσης ότι σε σχέση με την χρονική περίοδο που αποφασίζετε να ανανεώσετε το μόνιμο μακιγιάζ σας, το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947 01 69 01
Ωρες λειτουργίας Mara'Studio
Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-20.00
Σαββατο με συννενόηση.

when it is for ever... get it done right!
http://www.looksexy.gr/