Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Η κάθε ηλικία έχει το κούρεμά τηςΗ κάθε ηλικία έχει το δικό της στάιλινγκ μαλλιών και συγκεκριμένο κούρεμα. Το Harpesbazaar.com παρουσιάζει όλες τις τάσεις ανάλογα με την ηλικία, παίρνοντας ως παράδειγμα διάσημες.


20’s

Amanda Seyfried
Μακρύ: Μια μακριά σε διάφορα μήκη κόμμωση προσδίδει ισορροπία και άποψη στις υπέροχες μπούκλες της Amanda Seyfried. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις περισσότερες εκπροσώπους της τρυφερής αυτής ηλικίας.

Anne Hathaway
Μεσαίο: Αυτό το «απότομο» σχετικά κούρεμα, ελαφρώς μακρύτερο από το παραδοσιακό αποτελεί μια πιο μοντέρνα έκδοση της μεσαίας κόμμωσης.

Carey Mulligan
Κοντό: Η Carey Mulligan αναδεικνύει υπέροχα αυτό το κοντό αγορίστικο look στο μαλλί της διατηρώντας πάντοτε τις απαραίτητες μικρές λεπτομέρειες αλλά και την εντυπωσιακή της θηλυκότητα.


30’s

Kate Beckinsale
Μακρύ: Το ριγμένο στο πλάι μαλλί της Kate Beckinsale χαρίζει στη μακριά της κόμμωση ένα τόνο σοφιστικέ μετατρέποντας την από απλή σε πολύ πιο επίσημη. Διατηρήστε το κυματιστό look όπως ακριβώς κάνει και η Kate, ρίξτε τα μαλλιά στο πλάι και ετοιμαστείτε να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Zoe Saldana
Μεσαίο: Ένα μεσαίου μήκους κούρεμα συνδυασμένο με το σωστό χρώμα βαφής αποτελεί μια από τις ιδανικότερες κομμώσεις. Όπως όμως συμβουλεύουν οι ειδικοί πρέπει να πέφτει ακριβώς πάνω από τον ώμο.

Rachel McAdams
Κοντό: Οι μπούκλες προσθέτουν όγκο και ένα κοντοκουρεμένο μαλλί μπορεί σίγουρα να τις αναδείξει μετατρέποντας σας μια κομψή σύγχρονη ντίβα.


40’s

Sandra Bullock
Μακρύ: Το μακρύ εδώ οφείλει να είναι κάτι παραπάνω από ίσιο και στιλπνό.

Tina Frey
Μεσαίο: Το μεσαίο look προτιμάει στιλιζαρισμένα κυματιστά μαλλιά όπως ακριβώς και η Tina Frey.

Cynthia Nixon
Κοντό: Το έντονο λαμπερό χρώμα χαρίζει ζωντάνια στο κοντοκουρεμένο μαλλί της Cynthia Nixon ενώ οι ζωηρές της μπούκλες σβήνουν πολλά χρόνια από πάνω της.


50’s

Jane Seymour
Μακρύ: Το ελαφρώς ανακατεμένο look της Jane Seymour χαρίζει περίσσια ζωντάνια, φρεσκάδα και μια υπέροχη ανάλαφρη αίσθηση.

Madonna
Μεσαίο: Αυτό το μεσαίο look που αγκαλιάζει ιδανικά το υπέροχο πρόσωπο της Madonna την κάνει να φαίνεται τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

Jamie Lee Curtis
Κοντό: Ναι, το αγορέ μαλλί δείχνει φρέσκο και νεανικό ακόμη και σε μια πενηντάρα.


60’s

Goldie Hawn
Μακρύ: Ακολουθήστε το παράδειγμα της Goldie Hawn, αφήστε τα μαλλιά σας μακριά φροντίζοντας να δείχνουν πάντοτε λεία και στιλπνά.

Meryl Streep
Μεσαίο: To μεσαίο look της Meryl Streep τραβηγμένο ελαφρώς προς τα πίσω αναδεικνύει ιδανικά την υπέροχη λαμπερή της επιδερμίδα.

Hellen Mirren
Κοντό: Η κοντοκουρεμένη κόμμωση της Hellen Mirren δεν πρόκειται να βγει ποτέ εκτός της μόδας. Διαθέτει υπέροχα μήκη που αγκαλιάζουν ιδανικά το πρόσωπό της κρύβοντας κάθε της ψεγάδι.

Πηγή: http://www.real.gr/