Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Το Face Metrics Pro στο iPhone - powered by HairCut.gr!!!

Δοκιμάστε την πρωτοποριακή εφαρμογή στο iPhone!

Το Face Metrics Pro είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας την οποία έχει δημιουργήσει ο Art.D Θεόδωρος Οικονομάκης, Προσωπολόγος, στυλίστας, κομμωτής.

Μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης στις μεγαλύτερες ακαδημίες σε όλο τον κόσμο, ο Art. D Θεόδωρος Οικονομάκης εκπαιδεύει επαγγελματίες κομμωτές σε όλη την Ελλάδα και σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση μοναδικότητας μέσα από την εφαρμογή Face Metrics Pro by ikonomakis, η οποία προβλήθηκε στις δημοφιλέστερες εκπομπές σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα!

Σκοπός της εφαρμογής είναι να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι ότι βάση της προσωπολογίας και της σωματομετρίας μπορούμε να δημιουργήσουμε το μοναδικό μας style κρύβοντας τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου και αναδεικνύοντας τα όμορφα.

Μέσα από τα tips της εφαρμογής έχετε μια μικρή εικόνα για την διαδικασία που δουλεύει μοναδικά ο κ. Οικονομάκης για να δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία αλληλεπιδραστικής επικοινωνίας στους ανθρώπους που εμπιστεύονται το style τους και την συνολική τους εικόνα.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες:

- Ανάγνωση νέων από το blog των κομμωτηρίων ikonomakis

- Online ραντεβού στα κομμωτήρια ikonomakis με την εφαρμογή Fix.Me του HairCut.gr

- Κράτηση θέσεων για σεμινάρια που διοργανώνει ο Θεόδωρος Οικονομάκης

- Παρουσίαση φωτογραφιών και video με τις προτάσεις και τις δραστηριότητες των κομμωτηρίων ikonomakis

Η εφαρμογή iPhone των κομμωτηρίων ikonomakis είναι powered by HairCut.gr και διατίθεται δωρεάν στο appStore με την ονομασία Face Metrics Pro by ikonomakis!