Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Απολλώνια Πολιτεία Hondos Center

Δελτίο Τύπου / Ενημέρωση για την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Απολλώνια Πολιτεία Hondos Center

To μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό προβολής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Πολιτισμού, Τεχνών και ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) Charity gr. magazine, σε συνεργασία με την Εμπορική Εταιρία Santana S.A. Bορείου Ελλάδος, διοργανώνουν το 1ο Μεγάλο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Cheap Art Bazaar, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, από τις 10 πμ μέχρι τις 8μμ, στην Απολλώνια Πολιτεία της Θεσσαλονίκης, στο Εμπορικό Κατάστημα της Εταιρίας Santana “Supersales”, δίπλα από το εστιατόριο Bennigans.

Καλλιτέχνες με χειροποίητες οικολογικές κατασκευές, δημιουργοί χειροποίητων κοσμημάτων αλλά και διακοσμητικών κατασκευών, βιολογικά τρόφιμα από εκπροσώπους καταστημάτων αλλά και μεμονωμένοι πωλητές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά και θα ενημερώνουν για τη δράση τους, μεγάλα happenings, live μουσική, προσωπικότητες του θεάματος καθώς και μεγάλοι διαγωνισμοί, θα ανοίξουν γλυκά τα φετινά Χριστούγεννα.

Ελάτε με την πιο Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας, πραγματοποιήστε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, για εσάς και τους ανθρώπους σας και βοηθείστε με το 10% των αγορών σας στο Φιλανθρωπικό έργο μας για την οικονομική υποστήριξη της αγοράς μιας σημαντικής μονάδας ανώδυνων παιδικών χειρουργικών επεμβάσεων, μέσω της πλήρους ενίσχυσης της Ομάδας Δημοσιογράφων για τα παιδιά, κοινού σκοπού δράσης του περιοδικού Charity gr. magazine και του Εμπορικού Ομίλου Santana S.A.


ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ - ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Μπες στην Ομάδα Χορηγών του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου Cheap Art Bazaar του περιοδικού Charity gr. magazine, προώθησε το κομμωτήριό σου μέσα από ένα καταπληκτικό haircut happening με Χριστουγεννιάτικα Looks για τους μικρούς μας φίλους και εξασφάλισε ένα πελατολόγιο για μετά τις γιορτές! Αγόρασε ένα Χορηγικό πακέτο, έλα με την Ομάδα σου, κάνε θαύματα ... στην τρίχα και μοίρασε εκπτωτικά κουπόνια για τους πελάτες που θα προτιμήσουν το κομμωτήριό σου τον Γενάρη. Επικοινώνησε σήμερα κιόλας μαζί μας, 6982 484 446.

Charity gr. magazine / Η Φιλανθρωπία... επί κεφαλής.