Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Τατουάζ και εγκυμοσύνηΜετά από σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι πολύ απίθανο οποιοσδήποτε tattoo artist που σέβεται τον εαυτό του και την δουλειά του, να είναι πρόθυμος να σας κάνει τατουάζ εαν είστε έγκυος.

Αρκετοί καλλιτέχνες σχολίασαν τους πιθανούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων πρόωρο τοκετό, σοκ, λοίμωξη και το απλό γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την ένταση που προκαλεί στο σώμα.

Όταν κάνουμε ένα τατουάζ το σώμα αντιδρά στον πόνο και το σοκ με την άντληση της αδρεναλίνης. Οι παλμοί της καρδιάς αυξάνονται, το δέρμα εφιδρώνεται και το σώμα καταπολεμά την επεμβατική σε αυτό διαδικασία του τατουάζ.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης η αδρεναλίνη και το σοκ μπορούν να προκαλέσουν πρόωρο τοκετό.

Εκτός αυτού τα τατουάζ είναι επιρρεπή σε μόλυνση αν δεν γίνει η σωστή φροντίδα. Το ότι ο tattoo artist σας παρέχει γενικές συμβουλές υγιεινής για τη σωστή φροντίδα του τατουάζ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί παρόλα αυτά να προκληθεί μόλυνση.

Όταν το σώμα μεταφέρει ένα παιδί βρίσκεται ήδη υπό μεγάλη πίεση και η καταπολέμηση μιας λοίμωξης ταυτόχρονα δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση.

Εκτός αυτού η λοίμωξη μπορεί να εξαπλωθεί και στο μωρό.

Η έρευνα που είναι διαθέσιμη για το θέμα αυτό είναι πραγματικά μικρή, αλλά η κοινή γνώση προτείνει πως δεν είναι καλή ιδέα να γίνονται τατουάζ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

http://www.looksexy.gr/