Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Μια απολαυστική ιστοσελίδα κομμωτηρίου!Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε άλλη μία ιστοσελίδα κομμωτηρίου made by HairCut.gr που υλοποίησαμε για το κομμωτήριο Alex Men's HairClub!

Στο http://www.alexhairclub.gr/ θα βρείτε πληροφορίες για τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου, τα τελευταία νέα του (το Alex Men's HairClub παρουσίαζει ειδήσεις σχεδόν καθημερινά!), βίντεο με τις παρουσιάσεις και τις δραστηριότητες του και φυσικά τις εκπληκτικές δημιουργίες και προτάσεις αποκλειστικά για ανδρικά μαλλιά!

Δείτε τα όλα στο http://www.alexhairclub.gr/ και μην ξεχάσετε να γίνετε μέλος του Club για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και προσφορές!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ:
Για άλλη μια φορά, η ομάδα μας απόλαυσε πραγματικά την δημιουργία ενός σύγχρονου και πρωτοποριακού site διεθνών προδιαγραφών! Το κομμωτήριο δέχεται online ραντεβού από την ιστοσελίδα του και ενημερώνει τις ειδήσεις του μέσω του blog του, χωρίς τη χρήση εξωτερικού συστήματος ενημέρωσης που σημαίνει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και ευκολία στις ενημερώσεις! Επιπρόσθετα με την αγορά της ιστοσελίδας, το κομμωτήριο επωφελήθηκε από τα 2 μοναδικά δώρα από το HairCut.gr: μόνιμο ηλεκτρονικό σαλόνι μέσα στο portal και την εφαρμογή διαχείρισης κομμωτηρίου HairStudio της MetaData εντελώς δωρεάν!

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κι εσείς την επίσημη ιστοσελίδα του κομμωτηρίου σας από το HairCut.gr επικοινωνήστε με τα 2310 947 008, 6948 267 966 και contact@haircut.gr