Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Κομμωτική στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2011
Δελτίο τύπου

Αν μπορείς να ονειρευτείς τον εαυτό σου πετυχημένο hair stylist, τότε μπορείς και να το κάνεις πραγματικότητα με τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου

Σπούδασε Κομμωτική μόνο στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και κάνε πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι, τώρα, με τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου. Στον τομέα Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μπορείς ακόμη να σπουδάσεις Αισθητική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Στυλίστας, Ειδικός Ποδολογίας και Τεχνίτης Περιποίησης Νυχιών – Nail Artist.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σου προσφέρει σε όλες τις παραπάνω ανταγωνιστικές ειδικότητες, ισχυρό κρατικό δίπλωμα, αναβολή στράτευσης, μοριοδότηση για το ΑΣΕΠ, σπουδαστικό πάσο και γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στα επαγγέλματα Μόδας και Ομορφιάς, που επισφραγίζεται από διεθνείς βραβεύσεις, διακρίσεις, και αξεπέραστη τεχνογνωσία, σου προσφέρει υψηλό επίπεδο και ποιότητα σπουδών, σε άρτιες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εργαστηριακές δομές.

Σεμινάρια, επαγγελματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, επαγγελματικές εκθέσεις, beauty and fashion show και πολλά ακόμη events, γίνονται με σκοπό την περεταίρω επιμόρφωσή σου και την ανάδειξη του ταλέντου σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διαθέτει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες στις οποίες εκπροσωπούνται όλες οι ειδικότητες του τομέα Μόδας και Ομορφιάς, με στόχο τη διασύνδεση με την αγορά και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη διαδικασία της κατάρτισης.
Ο τομέας Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σου προσφέρει σπουδές σε περιζήτητα επαγγέλματα που αποτελούν ασπίδα στην ανεργία, ενώ δημιούργησε και σου προσφέρει επιπλέον, ένα νέο διαδικτυακό τόπο, το iekdomi-career.gr, με σκοπό την ταχύτερη, πληρέστερη και άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Πληροφορίες: ΙΕΚΔΟΜΗ, Τομέας Μόδας και Ομορφιάς, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, http://www.iekdomi.gr/