Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλες προσφορές για κομμωτήρια από την Conous ConstructionsΗ Κατασκευαστική-Εισαγωγική Εταιρία CONOUS ιδρύθηκε το 2004, με όραμα να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις στη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή χώρων ομορφιάς. Με εξειδίκευση στην κατασκευή κομμωτηρίων, γνωρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και με σεβασμό και συνέπεια στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, μετατρέπει τον κάθε χώρο σε ένα δημιουργικό περιβάλλον που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.


Με τη συμβολή μιας δυναμική ομάδας αποτελούμενη από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, η CONOUS ltd δραστηριοποιείται επιτυχημένα σε τρεις βασικούς τομείς, αυτόν της κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων, της εισαγωγής κομμωτηριακού εξοπλισμού με βασικό άξονα την εμμονή στην άριστη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές και τέλος στον τομέα του consulting επιχειρήσεων.

Η Κατασκευαστική και Εισαγωγική Εταιρία CONOUS δεσμεύεται και ανταποκρίνεται με συνέπεια σε θέματα σχεδιασμού Επαγγελματικών Χώρων, διαχείρισης προσφορών και συμβάσεων, αξιολόγησης προμηθευτών, εισαγωγής και εγκατάστασης επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς και γενικής επίβλεψης και παρακολούθησης των κάθε είδους τεχνικών έργων. Με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, εργονομία και μοντέρνο design, δίνει βάση στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη και δημιουργεί χώρους μοναδικούς που ξεφεύγουν από τις τυποποιημένες λύσεις και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CONUS


CONOUS Κατασκευαστική - Εισαγωγική Ε.Π.Ε

Μαυρομιχάλη 24, Βούλα
Τηλ. 210 8994494
FAX 210 8950478
http://www.conous.gr/