Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

40.000 δολάρια αξίζουν τα μαλλιά του Justin Bieber!Την περασμένη εβδομάδα, o Justin Bieber αποχωρίστηκε το αγαπημένο του trademark χτένισμα, δίνοντας ορισμένα από τα κομμένα του μαλλιά στην παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, για να τα καταθέσει εκείνη σε δημοπρασία!


Την περασμένη εβδομάδα, o Justin Bieber αποχωρίστηκε το αγαπημένο του trademark χτένισμα, δίνοντας ορισμένα από τα κομμένα του μαλλιά στην παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, για να τα καταθέσει εκείνη σε δημοπρασία!

Τελικά οι τρίχες του Justin (που βρίσκονταν σε ένα πλαστικό κουτί, υπογεγραμμένο από τον ίδιο) πωλήθηκαν , ύστερα από 98 προσφορές, για 40.668 δολάρια. Τα χρήματα από την δημοπρασία, θα δοθούν στο Gentle Barn Organization, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων.

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου στο show της Ellen DeGeneres για να της δώσει το κουτί με τα μαλλιά, επιβεβαιώνοντας την «αυθεντικότητα» τους: «Ναι, πρόκειται για τα δικά μου μαλλιά. Σου τα έφερα εδώ γιατί θέλω να κάνεις κάτι καλό με αυτά. Θέλω να γίνουν δωρεά σε όποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα επιθυμείς.»

Στην συνέχεια, ο Justin, όταν ρωτήθηκε για το άτομο που τον ενέπνευσε να κουρευτεί, με χιούμορ «φωτογράφησε» ως υπεύθυνο την Ellen DeGeneres!
Πηγή: http://www.mtvgreece.gr/article/nea-showbiz/40-000-dolaria-aksizoyn-ta-mallia-toy-justin-bieber/8967