Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Hotcuts: το κομμωτήριο που νίκησε την κρίση

Ήταν απεγνωσμένη, ήθελε με οποιονδήποτε τρόπο να σώσει την επιχείρησή της και να ζωντανέψει το κομμωτήριό της. Έτσι της ήρθε η φαεινή ιδέα. Να δημιουργήσει το Hotcuts, το κομμωτήριο στο οποίο καλλίγραμμες ζουμερές κομμώτριες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και το άρωμά τους, θα κούρευαν τόπλες τους πελάτες.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου με 60 δολάρια Αυστραλίας μπορείς να έχεις ένα όμορφο κούρεμα (ποιος ενδιαφέρεται εκεί για το κούρεμα, κανείς δεν ξέρει) ένα μασάζ κεφαλιού και βεβαίως δωρεάν οφθαλμόλουτρο θαυμάζοντας τις γυμνόστηθες καλλονές που σε κουρεύουν.

Το κομμωτήριο ανήκει στην Wojtek Wasilewski, μια μετανάστρια από την Πολωνία που ονομάζεται που σε εποχές οικονομικής κρίσης σκέφτηκε ό,τι καλύτερο για να σώσει την επιχείρησή της.

Βεβαίως υπάρχουν και επικριτές και αυτοί είναι οι συνάδελφοί της στη περιοχή καθώς, επειδή τους έχει πάρει όλη την ανδρική πελατεία, αντιδρούν δηλώνοντας ότι είναι επικίνδυνο για μια κομμώτρια να εργάζεται τόπλες καθώς οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο γυμνό σώμα.

Όπως και να έχει πολλοί από εμάς θα πηγαίναμε για ένα κούρεμα στο Hotcuts…
Πηγή: News247.gr