Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

BEAUTY GREECE 21–23/5/2011

21–23/5/2011


M.E.C. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση
Επαγγελματικών Προϊόντων ΟμορφιάςΗ BEAUTY GREECE - θεσμός πλέον στον κλάδο μας- συνεχίζει για 18η χρονιά να διανύει την επιτυχημένη ανοδική της πορεία. Μια πορεία που την έχει αναμφισβήτητα καθιερώσει ως την πιο Σημαντική και Επιτυχημένη Έκθεση του κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς, στη χώρα μας.

Η 18η Διεθνής Έκθεση/ Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς
θα πραγματοποιηθεί στο
«M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»
21 - 23 ΜΑΪΟΥ 2011

Η BEAUTY, έχοντας αγκαλιάσει μετά τους κλάδους της Αισθητικής & της Περιποίησης Άκρων, και τον κλάδο της Κομμωτικής, αποτελεί πια το

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου

της Ομορφιάς «…. από την κορφή μέχρι τα νύχια»


Στην BEAUTY, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά πάνω από 180 εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων, σε περίπου 8.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Επίσης, στην Αίθουσα του Meeting Point, θα διεξαχθούν ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου, αλλά και οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Μακιγιάζ και NAIL DESIGN.Με σύνθημα λοιπόν το… «ΠΑΜΕ ΒΕAUTY …. ΠΑΜΕ MEC » !!! σας προσκαλούμε όλους, να μας εμπιστευθείτε για άλλη μια φορά και να συμπορευθείτε μαζί μας στην ανοδική επιτυχημένη πορεία που διαγράφει εδώ και 18 χρόνια η BEAUTY!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ σε ΣYΝΕΔΡΙΟ & ΕΚΘΕΣΗ


Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
Θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες αισθητικούς, κομμωτές, μακιγιέρ, ειδικούς περιποίησης άκρων, ποδολόγους, επαγγελματίες εναλλακτικών θεραπειών, σπουδαστές & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την είσοδό σας στην έκθεση: Δίπλωμα ή Βεβαίωση Σχολής ή Επαγγελματική Κάρτα ή άλλο επίσημο δικαιολογητικό ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Οι Συνοδοί Απαγορεύονται!

Για περισσότερες πληροφορίες:
BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU - Τηλ.: 210-9010016