Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Διεθνείς συνεργασίες για τη Σχολή Κομμωτικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜακεδονίαςΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε συνεργασία με την ελβετική εταιρία Exclusive Business Consulting GmbH, είχε την τιμή και την χαρά να έχει εποικοδομητική συνεργασία με τους διεθνούς φήμης στυλίστες Jean Baptiste Mazella και Dove Palmer, οι οποίοι επί σειρά ετών διετέλεσαν επιφανείς top trainers στην Sassoon Advanced Academy στο Λονδίνο. Σήμερα σαν επιστέγασμα της επιτυχίας τους ήρθε η δημιουργία της προσωπικής τους κολεξιόν με την υπογραφή Mazella & Palmer που είναι η απαρχή μιας παγκόσμιας επιτυχημένης ανεξάρτητης πορείας. Η νέα Ακαδημία Κομμωτικής Mazella & Palmer θα ανοίξει τις πόρτες της στο Παρίσι μέχρι το 2012, για τους απαιτητικούς κομμωτές που αναζητούν ποιοτική, αναλυτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.


Οι διεθνούς φήμης στυλίστες, για την επίδειξη που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 11 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ, χρησιμοποίησαν ως μοντέλα σπουδαστές από τη Σχολή Κομμωτικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Το casting για την επιλογή των σπουδαστών που θα συμμετείχαν στην επίδειξη, πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9).

Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τα θερμά συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση και το υψηλό ήθος τόσο των συνεργατών όσο και των μαθητών της. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στοχεύει πάντα σε υψηλές, πρωτοπόρες και εποικοδομητικές συνεργασίες.