Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Otherview: γιατί έβαψε πορτοκαλοκόκκινα τα μαλλιά της η Κρυσταλία;

Στα... φώτα ενός clubοφείλει η Κρυσταλία των Otherview το χαρακτηριστικό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα των μαλλιών της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της! «Βιώνουμε την επιτυχία και χαιρόμαστε που μας αποδέχεται ο κόσμος», δήλωσε στο γνωστό συγκρότημα που κάνει θραύση στους νέους.


Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Star», οι Otherview αποκάλυψαν το τυχαίο γεγονός που έδωσε στην Κρυσταλία το ιδιαίτερο look της. «Ήμασταν σε ένα club πριν από 1,5 περίπου χρόνο και σε μια φωτογραφία που βγάλαμε έπεφτε το φως στα μαλλιά μου και έκανε το χρώμα τους έτσι. Ήταν καστανόξανθα και δεν τα είχα βάψει ποτέ, οπότε είπα πως αν τα βάψω θα τα κάνω πορτοκαλλοκόκκινα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Απολαμβάνουμε την επιτυχία και μας αρέσει που βλέπουμε τον ενθουσιασμό στα μάτια του κόσμου», συμφώνησαν ο Βασίλης και ο Δημήτρης και πρόσθεσαν πως είναι διπλά χαρούμενοι που αρέσουν στο κοινό τα τραγούδια του δίσκου τους, «So Long», επειδή τα έχουν γράψει και δημιουργήσει οι ίδιοι.

Αναφερόμενοι στο είδος της μουσικής τους, οι Otherview υποστήριξαν πως έπρεπε να υπάρξει αυτό το είδος στην χώρα μας, επισημαίνοντας την χαρά τους για το ότι βγαίνουν συνεχώς νέα παιδιά και τα νέα συγκροτήματα.

«Η ζωή μας είναι ωραίες στιγμές, glamorous, με ωραίες παρουσίες αλλά δεν είναι πάντα έτσι... Έχει και τσακωμούς και πιάτα που φεύγουνε», ανέφερε χαριτολογώντας το συγκρότημα και κατέληξε λέγοντας πως οι ελληνικές παραγωγές έχουν πολλά να δώσουν τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: http://www.star.gr/