Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

STREET EVENT: PIMP MY KID - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΜΩΝΗΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο διήμερο υπαίθριο party Pimp my Kid, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Το Party διοργανώθηκε με στόχο την συλλογή εσόδων για την στήριξη της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ», από το Pimp My Style και μια σειρά οργανισμών και εθελοντικών φορέων, και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Νεότητας, Αθλητισμού και εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» προσφέρει στα παιδιά με αναπηρίες όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Στόχος ζωής για την «Αμυμώνη» είναι η αποπεράτωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες στην Καλαμαριά, όπου και θα διατεθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του «Pimp My Kid 2011».

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συμμετείχε στο διήμερο event:

• Με την ομάδα Κομμωτικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Νίκη Σταθαρά, που μεταμόρφωσαν τα χτενίσματα των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση

• Με την ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ πoυ παρείχε facepainting σε μικρούς και μεγάλους

• Με την δημοσιογραφική ομάδα του Xinis Club που πήρε συνεντεύξεις από το κοινό και τους διοργανωτές

• Με την ομάδα του Mediterranean College που πραγματοποίησε έρευνα με θέμα «Νέοι & Εθελοντισμός»

Παράλληλα διεξήχθη και μεγάλος διαγωνισμός με υποτροφίες σπουδών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, συνολικού κόστους 25.000 €.

Το event επίσης περιλάμβανε κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, DJ’s, μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, τραμπολίνα, παιχνιδοκατασκευές, πύργους αναρρίχησης, και φουσκωτούς πύργους που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ εντάσσεται στο πλαίσιο του «XINIS EDUCATION FESTIVAL».

Για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα του «XINIS EDUCATION FESTIVAL» και να αποκτήσετε FREE VIP PASS για όλες τις εκδηλώσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 2310552406.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
http://www.xinisfestival.edu.gr/