Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

BEAUTY GREECE 2011


Η 18η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE 2011» διεξήχθη με Απόλυτη Επιτυχία από 21 έως 23 Μαΐου 2011, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίας.

Η BEAUTY, έχοντας αγκαλιάσει μετά τους κλάδους της Αισθητικής & της Περιποίησης Άκρων, και τον κλάδο της Κομμωτικής, αποτελεί το

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου

της «Ομορφιάς…. από την κορφή μέχρι τα νύχια»

Η πολυετής πείρα της Διοργανώτριας εταιρείας αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη & αναγνώριση που έχει πια κερδίσει η BEAUTY, εξασφάλισε την Ανεπανάληπτη Επιτυχία της Έκθεσης με 185 εκθέτες και 19.911 εισόδους κατά το τριήμερο!!

Στα πλαίσια της έκθεσης έλαβε χώρα ο 18ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ με θέμα ΄΄The 80sBack in Time΄΄. Το 1ο Κύπελλο κέρδισε η κα Χριστοδούλου Ελένη, η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 24ο Διεθνή Διαγωνισμό «International Masters’ Award Make-up® 2011», που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της  "BEAUTY FORUM MUNICH 2011", στο Μόναχο.

Επίσης, όπως κάθε φορά, η καλλιτεχνική ομάδα του Σωματείου Καταστηματαρχών Κομμωτών Νομού Αττικής «Ο ΕΡΜΗΣ» μας τίμησε με τη διοργάνωση ενός φαντασμαγορικού show κομμωτικής με θέμα “Κομμωτικές Δημιουργίες”, και συγκέντρωσε, όπως πάντα, πλήθος κόσμου.

Ένας νέος θεσμός που αγκαλιάστηκε επίσης με ενθουσιασμό, είναι και ο 1ος Διαγωνισμός Ομορφιάς - Καλλιστεία για την ανάδειξη της miss BEAUTY GREECE, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο DATA TYPE. Νικήτρια του τίτλου της miss BEAUTY GREECE αναδείχθηκε η κα Ρούσια Χριστιάνα. Η κριτική επιτροπή των Καλλιστείων απαρτίστηκε από celebrities, μεταξύ των οποίων ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος, ο manager και ιδιοκτήτης της εταιρείας μοντέλων “MODELS ACADEMYΓιώργος Κουτούλιας, η STAR HELLAS 2004 Βάλια Κουκούτη και η ηθοποιός Ίνα Λαζοπούλου. Την παρουσίαση των Καλλιστείων έκανε το γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά. 

Η διοργανώτρια εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς:

στην BEAUTY CONGRESS, που θα διεξαχθεί από 7 μέχρι και 9 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, αλλά και στην BEAUTY MACEDONIA, από 3 μέχρι και 5 Δεκεμβρίου στη HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφικό άλμπουμ από την έκθεση στο: