Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Νέο site για μαλλιά!


Σας προσκαλούμε όλες και όλους να γνωρίσετε τους Hair Masters!
Το hairMasters.gr έχει ως σκοπό να παρουσιάζει κομμωτικές δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών της κομμωτικής. Με την πίστη ότι η ελληνική κομμωτική έχει τη δική της ιδιαίτερη τεχνοτροπία και μια μοναδική -μεσογειακή- δημιουργικότητα και εκρηκτικότητα, σας καλούμε να απολαύσετε τις εκπληκτικές προτάσεις των καλλιτεχνών που φιλοξενούνται στο hairMasters.gr.

Μαλλιά... σαν ζωγραφιά!
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην gallery των hairstyles, να σχολιάσετε με τον λογαριασμό σας στο Facebook κάθε μία δημιουργία και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Τα περισσότερα από τα κομμωτήρια που φιλοξενούνται στο hairMasters.gr δέχονται ραντεβού online μέσω της εφαρμογής Fix.Me για να δώσετε στα μαλλιά σας την ίδια περιποίηση που βλέπετε στις προτάσεις τους!

Μία gallery για τους καλλιτέχνες της κομμωτικής!
Για τους επαγγελματίες της κομμωτικής, το hairMasters.gr αποτελεί ένα μοναδικό μέσο προβολής της δουλειάς τους. Είναι απόλυτα στοχευμένο σε ένα κοινό που διψά για όμορφες, μοναδικές, ακόμα και ανατρεπτικές προτάσεις μαλλιών και θέλει να έρθει σε επαφή με τα κομμωτήρια της Ελλάδας που έχουν μια πραγματικά καλλιτεχνική προσέγγιση στην κομμωτική. Με την δύναμη του HairCut.gr (το μεγαλύτερο portal κομμωτικής στην Ελλάδα), οι δημιουργίες σας θα προβληθούν σε χιλιάδες επισκέπτες του διαδικτύου. Αν ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε προτάσεις σας στο hairMasters.gr, χρησιμοποιήστε τις ενότητες"your art" και "contact" για περισσότερες πληροφορίες!

Δείτο το hairMasters.gr!