Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Μπαντάνα στα μαλλιά

Οι μπαντάνες είναι εδώ, έχουν έρθει και εξακολουθούν να αποτελούν το must του καλοκαιριού. Συνήθως είναι από διάφορα υφάσματα και βρίσκονται σε πολλά και διαφορετικά στυλ. Η μπαντάνα είναι ένα κομμάτι ύφασμα που φοριέται στο κεφάλι και παίρνει τη θέση οποιουδήποτε άλλου αξεσουάρ μαλλιών.

Όταν επιλέγετε εμπριμέ και πολύχρωμη μπαντάνα φροντίστε το υπόλοιπο ντύσιμο να είναι λιγότερο φανταχτερό. Αλλά μπορείτε να την φορέσετε και στην πιο συντηρητική εκδοχή της, δηλαδή μονοχρωμία τόσο στα ρούχα σας, στο μαγιό όσο και στο κεφάλι.

Επίσης, η μπαντάνα έχει διάφορους τρόπους δεσίματος... Από τη μια φοριέται χαμηλά στο μέτωπο, (μέχρι τη μέση του) αλλά και από την άλλη ψηλά στο μέτωπο μέχρι τη στη μέση του κεφαλιού, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις. Προσαρμόστε την ανάλογα με το στυλ σας και το πώς σας πάει.

Τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας φορώντας την και απαλλαγείτε από το υπερβολικό χτένισμα των μαλλιών σας, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και της ζέστης.

Πηγή: http://bloglines.gr/articles/118462/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC