Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Έναρξη νέων τμημάτων ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ενδιαφέρει ο χώρος της ομορφιάς;

Γοητεύεσαι από τις επιδείξεις μόδας, τα gala ομορφιάς, τα τηλεοπτικά πλατό και τους stars της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και τους θεάτρου;

Τότε βρήκες το επάγγελμα σου.

Σπούδασε στο Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ τα επαγγέλματα ομορφιάς και γίνε ο επόμενος επαγγελματίας του χώρου.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

·         Θα σπουδάσεις σε πλήρως σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια ( κομμωτικής, ονυχοπλαστικής, αισθητικής, διαιτητικής κ.α).

·         Θα συμμετάσχεις σε γιορτές και εκδηλώσεις όπως: ( Καλλιστεία Star Ελλάς και Miss Παγκόσμιος Τουρισμός, συνεργασία με τα HONDOS CENTER, MAD WALK και πολλά ακόμα)

·         Θα πραγματοποιήσεις εκπαιδευτικές επισκέψεις και ταξίδια σε σημαντικούς χώρους όπως: τα τμήματα μακιγιάζ και αισθητικής κορυφαίων εταιριών, ταξίδι στην Παγκόσμια έκθεση κομμωτικής της Γερμανίας, σε ινστιτούτα ομορφιάς και πολλά ακόμη.

  • Θα παρακολουθήσεις δωρεάν 140 επιστημονικές διαλέξεις και σεμινάρια στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, το Xinis Education Festival. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από εξαιρετικούς επιστήμονες εισηγητές  και επαγγελματίες του χώρου.
  • Δίπλα σε γνωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο της ομορφιάς, όπως ο Βαγγέλης Θώδος και ο Νίκος Ευταξίας, ο «next top επαγγελματίας» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα μάθει όλα τα μυστικά της ομορφιάς και θα εξασφαλίζει την είσοδο του, στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.   
Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714 Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117, & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191