Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κέρδισε ένα full makeover στο κομμωτήριο S-H εντελώς δωρεάν!

Το HairCut.gr και το κομμωτήριο S-H Coiffures προ(σ)καλούν όσες θέλουν μία ολοκληρωτική αλλαγή στα μαλλιά τους, με κούρεμα, χρώμα και χτένισμα να δηλώσουν συμμετοχή στον εκπληκτικό διαγωνισμό και να κερδίσουν την αλλαγή τους εντελώς δωρεάν!!!

Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε τα στοιχεία σας (email, όνομα, κινητό τηλέφωνο, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μία πρόσφατη φωτογραφία σας) στο
contact@haircut.gr! Μην ξεχάσετε να σημείωσετε στο μήνυμα το τί αλλαγή θα θέλατε να κάνετε στα μαλλιά σας!

Η τυχερή θα επιλεγεί από την ομάδα του κομμωτηρίου και θα απολαύσει όλες τις υπηρεσίες του S-H Coiffures εντελώς δωρεάν, ενώ δεν θα πληρώσει ούτε για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για το Full Hair Makeover!


Το κομμωτήριο S-H Coiffures βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 26, στον Άγιο Δημήτριο.
Τηλ. 2109736555
Περισσότερες πληροφορίες για το κομμωτήριο

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι:
1. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο contact@haircut.gr
2. Τα στοιχεία σας θα κοινοποιηθούν στους υπεύθυνους του κομμωτηρίου S-H, οι οποίοι θα επιλέξουν την τυχερή ανάμεσα σε όλες τις διαγωνιζόμενες και θα την ενημερώσει για το ραντεβού της έτσι ώστε να παραλάβει το δώρο της.
3. Το δώρο περιλαμβάνει κούρεμα, βαφή/ανταύγειες και χτένισμα από την ομάδα του κομμωτηρίου S-H, χωρίς κανένα απολύτος κόστος για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν.
4. Πριν και μετά την παραλαβή των υπηρεσιών, η νικήτρια θα φωτογραφηθεί από τους υπεύθυνους του κομμωτηρίου για την επίδειξη των αποτελεσμάτων του Full Makeover στο HairCut.gr, τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.
5. Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό αποδέχεστε αυτόματα τους παρόντες όρους.


Περισσότερα στο:  http://www.haircut.gr/newhc3/viewarticle.asp?a=300#ixzz1ZQVTcJwb