Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Kommotika.gr: ένα εργαλείο για τον κλάδο της κομμωτικής!

Kommotika.gr

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο project της ομάδας μας, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους επαγγελματίες της κομμωτικής.

Βλέποντας ότι οι μικρές αγγελίες του HairCut.gr βοήθησαν τα τελευταία 3 χρόνια πολλά παιδιά να βρουν δουλειά και πολλά κομμωτήρια να βρουν προσωπικό, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα δωρεάν κομμωτικών αγγελιών για να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στον κλάδο, ειδικά αυτή την εποχή. Εκτός από τις μικρές αγγελίες, στο Kommotika.gr θα βρείτε την ειδησεογραφία του HairCut.gr αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις κομμωτικής, καθώς επίσης και προσφορές εταιριών που απευθύνονται στα κομμωτήρια. Όλες οι υπηρεσίες της νέας ιστοσελίδας παρέχονται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους και τα έσοδά της θα προέρχονται από το διαφημιστικό σύστημα του portal.
Σας προσκαλούμε να κάνετε μια επίσκεψη στο Kommotika.gr, να περιηγηθείτε στις σελίδες του και φυσικά αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να στείλετε και την δική σας αγγελία δωρεάν, ή να απαντήσετε σε κάποια από τις υπάρχουσες αγγελίες. Για να βάλετε αγγελία το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε δωρεάν εγγραφή μέλους, ενώ για να απαντήσετε δεν χρειάζεται να είστε μέλος. Αν έχετε επαγγελματικό profile στο HairStylists.gr δεν χρειάζεται να κάνετε καν εγγραφή στο νέο site, καθώς ισχύουν οι κωδικοί σας από το HairStylists.gr!
Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τις εντυπώσεις, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας στο contact@haircut.gr!

Βρείτε το νέο site στο www.kommotika.gr!