Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Διάσημα μυστικά μαλλιών

Τα διάσημα κορίτσια μπορεί να περνάνε ώρες ατελείωτες μπροστά στον καθρέφτη τους επιλέγοντας το κατάλληλο ρούχο ή μακιγιάζ για κάθε τους εμφάνιση, ένα όμως είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό σε όλες τις εμφανίσεις: ότι τα μαλλάκια τους είναι απίστευτα! Διάβασε παρακάτω τα πιο διάσημα μυστικά μαλλιών και κάν'το όπως οι σταρ!

Τζένιφερ Λόπεζ: το μυστικό της είναι η μπίρα! Όχι δεν την πίνει κάθε μέρα αλλά λούζει με την μπίρα τα μαλλάκια της ή έχει τη μπίρα σαν συστατικό στη μάσκα μαλλιών της. Μην προτιμήσεις την σκουρόχρωμη μπίρα που έχει πιο έντονη μυρωδιά αλλά μια απλή ξανθιά που θα κάνει τη δουλειά της και θα κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά σαν της Jlo! Και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λέει ναι στην πύρα αλλά την αναμειγνύει με μέλι (σε ίσα μέρη) και απλώνει το μείγμα στα μαλλιά της για μισή περίπου ωρίτσα.

Αντζελίνα Τζολί: πάνω από όλα, το μυστικό της Αντζελίνα είναι ότι δεν χτενίζεται αλλά -εκτός αυτού- ποντάρει στο μαύρο τσάι για να θρέψει την τρίχα της!

Λιβ Τάιλερ: το μυστικό μαλλιών της Λιβ δεν κοστίζει τίποτα! Η προσωπική hair stylist της σταρ αποκαλύπτει ότι το τρικ που κάνει είναι να περνάει ένα παγάκι σε όλο το μήκος των μαλλιών της, κατά μήκος της τρίχας από την ρίζα μέχρι την άκρη και έτσι , λόγω της θερμοκρασίας , τα μαλλιά δείχνουν ακόμη πιο υγιή και λαμπερά!

Ριάνα: η Ριάνα φροντίζει να βρέχει με λίγο νεράκι τα μαλλιά της πριν το στάιλινγκ και μετά πιάνει το πιστολάκι. Εσύ δεν έχεις παρά να τα βρέξεις λίγο - χρησιμοποιώντας ακόμη και το μικρό ποτιστήρι για τα φυτά- και μετά να αρχίσει να φορμάρεις για να αποκτήσεις μαλλάκι σαν της Ριάνα!

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=99577&catID=68