Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλος διαγωνισμός για κομμωτήρια: HAIR TATTOOS!!!


Μεγάλος διαγωνισμός για κομμωτήρια: HAIR TATTOOS!!!


Α. Γιατί Hair Tattoos;

Από τα μηνύματα καταναλωτών που δεχόμαστε στο HairCut.gr αλλά και από συνομιλίες μας με κομμωτήρια, διαπιστώνουμε ότι τα Hair Tattoos (ή αλλιώς: hair designs, hair tribals, tektonics...) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν μεγάλη ζήτηση από το κοινό.

Σαν υπηρεσία είναι άξια προσοχής για τα κομμωτήρια γιατί συνήθως γίνεται γρήγορα, δεν απαιτεί υλικά και μπορεί να έχει υψηλότερο αντίτιμο από τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Φυσικά απαιτεί καλό χέρι και φαντασία! Ένα καλοφτιαγμένο και επιτυχημένο hair tattoo όμως, τραβά πολύ την προσοχή και ο πελάτης γίνεται "κινητή διαφήμιση" του κομμωτηρίου, φέρνοντας κι άλλους πελάτες, κυρίως άνδρες.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι η τέλεια ευκαιρία για τα κομμωτήρια που «έχουν το χέρι και την φαντασία» που χρειάζεται ένα καλό Hair Tattoo, για να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν την τέχνη τους στο μεγάλο κοινό του διαδικτύου!
Β. Προδιαγραφές συμμετοχών:

1. Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά κομμωτήριο
3. Κάθε συμμετοχή θα μπορεί να έχει μέχρι 4 φωτογραφίες (κεφάλι μπροστά, κεφάλι πίσω, κεφάλι δεξιά, κεφάλι αριστερά) για να φαίνεται ολοκληρωμένα το Hair Tattoo
4. Μαζί με κάθε συμμετοχή θα φαίνονται τα στοιχεία του καλλιτέχνη (ονοματεπώνυμο) και του κομμωτηρίου (λογότυπο, στοιχεία διεύθυνσης, τηλέφωνο)
5. Η αποστολή των φωτογραφιών και των στοιχείων του κομμωτηρίου σας γίνεται στο contact@haircut.gr
6. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο επαγγελματίες που είναι ιδιοκτήτες ή εργαζόμενοι σε κομμωτήριο. Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές από επαγγελματίες χωρίς στοιχεία κομμωτηρίου
7. Οι φωτογραφίες κάθε συμμετοχής θα πρέπει να είναι από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, είτε από φωτογραφική μηχανή παλαιού τύπου. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κινητού τηλεφώνου ως φωτογραφική μηχανή καθώς η ποιότητα των φωτογραφιών δεν θα είναι υψηλή. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε επαγγελματία φωτογράφο, αν και όσοι το κάνουν θα έχουν σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες.
8. Τα hair tattoo που θα συμμετέχουν δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιοποιηθεί πριν την έναρξη της ψηφοφορίας (1η Δεκεμβρίου 2011) σε οποιαδήποτε σελίδα στο διαδίκτυο ή σε άλλο μέσο. Μπορεί να είναι ένα hair tattoo που δημιουργήθηκε πριν τον διαγωνισμό αλλά δεν δημοσιεύτηκε πουθενά, ή ένα hair tattoo που δημιουργήθηκε ειδικά για τον διαγωνισμό.
Γ. Η ψηφοφορία του κοινού:

1. Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή, οποιοσδήποτε θα μπορεί να ψηφίζει τις συμμετοχές.
2. Η ψήφος θα έχει την έννοια της βαθμολόγησης με κλίμακα από το 1 έως το 10, το 10 σημαίνει 'άριστο'
3. Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να βαθμολογεί μόνο μια φορά κάθε συμμετοχή, αλλά θα μπορεί να βαθμολογεί διάφορες συμμετοχές. Επίσης θα μπορεί να παραλείπει κάποιες συμμετοχές και να μην τις βαθμολογεί
4. Για να ψηφίσει κάποιος δεν θα απαιτείται να είναι μέλος του Facebook, του HairCut.gr ή οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας
5. H ψηφοφορία θα μπορεί να γίνεται τόσο μέσω του HairCut.gr, των άλλων κομμωτικών μας ιστοσελίδων αλλά και μέσα από το Facebook
6. Για να είναι δίκαιο το σύστημα, όλες οι συμμετοχές θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα και θα διαφημιστούν εξίσου από το HairCut.gr (είδαμε στο παρελθόν διαγωνισμούς που προσέθεταν συμμετοχές όσο διαρκούσαν και αυτό ήταν πολύ άδικο για όσους συμμετείχαν αργότερα από άλλους)
Δ. Ημερομηνίες συμμετοχής, ψηφοφορίας και αποτελεσμάτων:

1. Ημερομηνίες συμμετοχής:
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και την 30η Νοεμβρίου 2011 στις 23.59. Η αποστολή της συμμετοχής σας μπορεί να γίνει στο contact@haircut.gr (έως 4 φωτογραφίες: κεφάλι μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά) μαζί με τα στοιχεία του καλλιτέχνη και του κομμωτηρίου.
2. Ημερομηνίες ψηφοφορίας:
Ο διαγωνισμός θα ανακοινωθεί για την ψηφοφορία του κοινού την 1η Δεκεμβρίου 2011 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011.
3. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο HairCut.gr, τις υπόλοιπες κομμωτικές ιστοσελίδες και το Facebook, τις πρώτες ημέρες του 2012.
Ε. Τα δώρα του διαγωνισμού:

Τα δώρα για τους συμμετέχοντες και τους νικητές είναι:
1. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει:
♦ Την κατασκευή ή ανακατασκευή μιας πλήρους ιστοσελίδας για το κομμωτήριό του από το HairCut.gr, αξίας 1200 ευρώ
♦ Δωρεάν διαφήμιση για ένα χρόνο στο HairCut.gr, αξίας 300 ευρώ
♦ 1 μηχάνημα φορητό για extensions JR-618, 100 τούφες premium type ισιο, 1 πακέτο αποστατήρες, 1 πένσα αποκόλλησης, 1 GEL REMOVER, 1 Χρωματολόγιο φυσικό και 1 μονοήμερο σεμινάριο extension, αξίας 385 ευρώ από την εταιρία HIGH LIFE
♦ 1 σετ τεχνικών προϊόντων Envie, αξίας 300 ευρώ από την εταιρία GAMMA
♦ Μία μηχανή Panasonic ER-PA11, αξίας 110 ευρώ από την εταιρία PIRAKIS PROFESSIONAL
♦ 1 πιστολάκι Hairway Ionic 2000 watt με φυσούνα και 2 στόμια, 1 μασιά Hairway κεραμική με περιστρεφόμενο καλώδιο 360 μοίρες και μια μηχανή κουρέματος σβέρκου και tribal Hairway, αξίας 110 ευρώ από τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ

Η συνολική αξία για τα δώρα του πρώτου νικητή είναι 2.405 ευρώ

2. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει:
♦ δωρεάν διαφήμιση στο HairCut.gr για ένα χρόνο, αξίας 300 ευρώ
♦ 1 ψαλίδι Vern Styling, αξίας 300 ευρώ από την εταιρία FAROUK
♦ 1 στεγνωτήρα Collexia Creative Concept, αξίας 145 ευρώ από την εταιρία ARTE COLOUR

Η συνολική αξία για τα δώρα του δεύτερου νικητή είναι 745 ευρώ

3. Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει:
♦ δωρεάν διαφήμιση στο HairCut.gr για ένα χρόνο, αξίας 300 ευρώ
♦ 1 στενωτήρα CHI Turbo Hair Blow, αξίας 150 ευρώ από την εταιρία FAROUK

Η συνολική αξία για τα δώρα του τρίτου νικητή είναι 450 ευρώ

Η συνολική αξία των δώρων των νικητών είναι 3.600 ευρώ!

4. Όλα τα κομμωτήρια που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα κερδίσουν την υπηρεσία online ραντεβού για ένα χρόνο, αξίας 100 ευρώ από το HairCut.grΣΤ. Χορηγοί του διαγωνισμού:

Χορηγός επικοινωνίας:

Σημείωση: εταιρίες που επιθυμούν να ενταχθούν στους χορηγούς του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2011


Ετοιμάστε τις καλύτερες δημιουργίες σας σε Hair Tattoo και στείλτε τη συμμετοχή σας μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2011. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις στα 215 5100 890 και 2310 947 008.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μας!