Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Τα εννέα πιο hot χρώματα μαλλιών για τον χειμώνα του 2011-2012!

Το φθινόπωρο έφτασε ήδη και λίγες μόλις εβδομάδες μας χωρίζουν από το χειμώνα. Έτσι, μαζί με την γκαρνταρόμπα, το βάψιμο και το στυλ, ήρθε η ώρα ν΄αλλάξετε και το μαλλί σας!

Το star.gr έψαξε και σας βρήκε τα εννέα πιο hot χρώματα μαλλιών που θα κάνουν θραύση στα γυναικεία κομμωτήρια το χειμώνα.


Το καστανοκόκκινο χρώμα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είτε λοιπόν είστε πολύ άσπρη είτε πιο… μελανούρι, θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας μιας και το κόκκινο σε ανάμειξη με το καστανό, θα σας «φωτίσει».
 
 
 
 
 
 
 
 
Το «βουτυρώδες» ξανθό ή αλλιώς «buttery blond». Πρόκειται για την απόχρωση που έχει στα μαλλιά της η Charlize Theron και πολλοί κομμωτές το αποκαλούν «σέξι φωτεινό ξανθό».

Χρήσιμο tip: για να «δείξει» πάνω σας, φροντίστε να τονίσετε λίγο το make up σας ώστε να μην φαίνεστε σαν… ξεπλυμένες. Αν είστε ανοιχτόχρωμες, ακόμα καλύτερα μιας και κάνει έντονη (άσχημη) αντίθεση στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. 
 
 
Το «μελί» ξανθό: πρόκειται για έναν πιο «μοναδικό» χρώμα μιας και το ξανθό χρώμα δημιουργεί «στρώματα» αποχρώσεων  με κυρίαρχη αυτή του μελί, του γλυκού καφετί αλλά και του ξανθού. Ταιριάζει πολύ στις καστανόξανθες γυναίκες (εκ φυσικού) μιας και δεν κάνει έντονη αντίθεση με τη ρίζα.
 
 
 
 
 
 
Το «ξεθωριασμένο-γερασμένο» ξανθό, ή αλλιώς η απόχρωση της Sarah Jessica Parker: μπορείτε να το ζητήσετε και αλλιώς ως απόχρωση ξανθό ombre μιας και βασίζεται στην τεχνική της deconstruction. Ταιριάζει σε καστανές γυναίκες που αν το εφαρμόσουν θα φαίνεται λες και το μαλλί τους «άνοιξε» στις άκρες από τον ήλιο και τη θάλασσα, όπως συνήθως συμβαίνει το καλοκαίρι.
 
 
 
Καστανό με μελί ανταύγειες: ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και δίνει ένα πιο κλασάτο στυλ. Απλά προσέξτε οι ανταύγειες να γίνουν ομοιόμορφα σε όλο το μαλλί ακόμα και στις κάτω του άκρες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το καστανό ombre: η βάση του είναι πολύ σκούρο καστανό και όσο κατεβαίνει στις άκρες ανοίγει σε ένα πιο φωτεινό καστανό.
 
 
 
 
Μελαχρινό με 2-3 φωτεινές ξανθές ανταύγειες στο εσωτερικό του: ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές και οι λίγες αλλά καλές ξανθές ανταύγειες, θα σας φωτίσουν τόσο όσο πρέπει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το πολύ σκούρο καστανό της Mila Kunis: η βάση του είναι πολύ σκούρα προς το μαύρο. Αν δεν θέλετε να δείχνετε πολύ άγριες και χρειάζεστε κάτι ώστε να σας φωτίσει, τότε δεν έχετε παρά να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας πετάξει μερικές ανεπαίσθητες καστανοκόκκινες ανταύγειες, δυο περίπου τόνους πιο ανοιχτές.
 
 
 
Το «μελανώδες» μαύρο: είναι «καθαρό» μαύρο χωρίς καμία απολύτως ανταύγεια. Δεν γίνεται «μωβ» μόλις πέσει πάνω του φως. Κοινώς είναι το ματ μαύρο. Ταιριάζει σε πολύ λίγες μελαχρινές κατά προτίμηση γυναίκες, και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. 
 

Πηγή: http://www.star.gr/life_style/106126/