Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Πολύτιμα μυστικά μαλλιών που... αδυνατίζουν

Θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατη; Τότε το κατάλληλο χτένισμα ή στιλ μαλλιών αλλά και κόψιμο σας μεταμορφώνει και σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο αδύνατες.

Μάθετε όλα τα μυστικά για το πώς θα καταφέρετε να δείχνετε σαν να χάσατε πολλά κιλά με όπλο τα μαλλιά σας!

Κάτω από τον ώμο: ένα κούρεμα που φτάνει μέχρι τον ώμο ή τον υπερβαίνει δημιουργεί την εντύπωση ότι έχετε μακρόστενο και πιο αδύνατο πρόσωπο ενώ τα κοντά κουρέματα δεν είναι καλή επιλογή μιας και σας κάνουν να δείχνετε πιοι "φαρδιά". Άρα δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα πιο μακριά κουρέματα που φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τον ώμο.

Παίξε με το φιλάρισμα: το φιλάρισμα προσθέτει κίνηση και άρα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτοκαμωμένο ενώ τα μονοκόμματα κουρέματα όχι μόνο δεν σε αδυνατίζουν αλλά σας "μεγαλώνουν" κιόλας γι' αυτό απόφυγετέ τα!

Γύρισε τα στο πλάι: φέτος η χωρίστρα είναι must κυρίως στη μέση όμως αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη τότε δεν έχεις παρά να φέρεις τη χωρίστρα σου στο ένα πλάι για να εξαφανίσεις τα μάγουλα σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχει γωνίες! Έτσι ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο , θα "σπάσεις" λιγάκι την στρογγυλάδα ενώ θα είσαι απόλυτα στιλάτη και μοντέρνα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15578&subid=2&pubid=128822050