Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

BIOGER: Συμμετοχή στην 14η Έκθεση Beauty Congress με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Bioger λανσάρει την νέα σειρά επαγγελματικών καλλυντικών Natura Mystic!

Η Bioger, ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο των επαγγελματικών καλλυντικών, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γαλλικών προϊόντων GERnetic στην Ελλάδα, συμμετέχει στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων, παρέχοντας ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στους επαγγελματίες του κλάδου. Η Bioger, προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου και τους περιμένει από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2012, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας, (Περίπτερο No 13).

Διανύοντας μια καταξιωμένη και ανοδική πορεία είκοσι και πλέον ετών, η Bioger εξελίσσεται διαρκώς και προχωράει ένα βήμα μπροστά, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες.
Σήμερα η Bioger, για μια ακόμη φορά, διαμορφώνει τις εξελίξεις, δημιουργώντας τη νέα σειρά επαγγελματικών καλλυντικών «Natura Mystic», για θεραπείες στο Ινστιτούτο καθώς και τη μεταπώληση καλλυντικών.
Η νέα καινοτόμα σειρά προϊόντων Nature Mystic, βασισμένη απόλυτα σε φυσικά συστατικά, έρχεται για να μοιραστεί μαζί σας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Bioger, προσφέροντας στην επαγγελματία αισθητικό ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με επαγγελματικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

Εμπνευσμένη από τη φύση και τα πολύτιμα μυστικά της, η νέα σειρά επαγγελματικών καλλυντικών Nature Mystic είναι πραγματικότητα, με την υπογραφή ποιότητας της Bioger! Η πρώτη επαγγελματική σειρά καλλυντικών, με μια καινοτομική βάση και ένα εξαιρετικό συνδυασμό φυσικών συστατικών που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα, με απόλυτο σεβασμό στο δέρμα, γίνεται σήμερα ο απόλυτος σύμμαχός σας στην παροχή αισθητικής φροντίδας υψηλής ποιότητας.
Από τη Bioger, αποκλειστικά στα κορυφαία Ινστιτούτα Αισθητικής!

Info: BIOGER, Μεσογείων 15, Αθήνα, τηλ: 210-7779409, www.bioger.gr, info@bioger.gr