Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε η ΚΥΑΝΑ το εκπαιδευτικό της ταξίδι στο Salon International 2014 στο Λονδίνο
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε η ΚΥΑΝΑ το εκπαιδευτικό της ταξίδι στο Salon International 2014 στο Λονδίνο από τις 11 ως τις 14/10.

Οι άνω των 100 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαίους εκθέτες και να παρακολουθήσουν εκπληκτικά live shows και επιδείξεις των πλέον πρόσφατων προϊόντων και υπηρεσιών. Κορυφαία στιγμή του φεστιβάλ ήταν τα ειδικά σεμινάρια που παρέθεσε ο παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας της κομμωτικής τέχνης, Patrick Cameron. Επιπλέον, πολλοί συμμετείχαν σε επιδείξεις των Tony & Guy και Vidal Sassoon που εντυπωσίασαν.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες έζησαν στιγμές διασκέδασης, πραγματοποιώντας μία μοναδική κρουαζιέρα στον Τάμεση κατευθυνόμενοι προς το Γκρινγουιτς. Στιγμές χαλάρωσης απόλαυσαν στο ξενοδοχείο Millenium & Copthorne Hotel, δίπλα στο γήπεδο της Chelsea. Θετικές εντυπώσεις άφησε και το city tour στην καρδιά του Λονδίνου, όπου ξεκινώντας από το Χάιντ παρκ και διασχίζοντας διάφορα σημαντικά αξιοθέατα, κατέληξαν στο έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν.

Η ΚΥΑΝΑ, σεβόμενη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών της, με τους οποίους έχει καθιερώσει πλέον σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεσμεύεται για συνέχιση παρόμοιων δράσεων στο μέλλον.