Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΥΑΝΑ στο 19ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής
Μία ακόμα λαμπερή παρουσία της ΚΥΑΝΑ πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 19ου Βαλκανικού Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Θεσσαλονίκης & Περιχώρων την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

Το φεστιβάλ παρουσίασε ο hair stylist των celebrities, Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το stand της ΚΥΑΝΑ, γνώρισε το team της εταιρίας και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι εκπρόσωποι της ΚΥΑΝΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καλλιτεχνικές ομάδες των βαλκανικών χωρών που συμμετείχαν και να ανταλλάξουν απόψεις στα πλαίσια της προσπάθειάς της εταιρίας για συνεχή εξέλιξη και διείσδυση στις αγορές των Βαλκανίων και σε άλλες χώρες.

Το stand της ΚΥΑΝΑ επισκέφτηκε ο διεθνής hairstylist με εμπειρία άνω των 30 ετών, Michael Karpathios και ενθουσιάστηκε με τη δουλειά της τεχνικού μας, κ. Ευαγγελία Ντάγκαλου, η οποία παρουσίασε εντυπωσιακά βραδινά και νυφικά χτενίσματα με τη χρήση των προϊόντων ΚΥΑΝΑ. Ο κ. Karpathios έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ώστε να εισάγει στην αγορά της Ολλανδίας τα προϊόντα της εταιρίας μας και εξήρε το γεγονός ότι η ΚΥΑΝΑ είναι μία Ελληνική εταιρία.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε η παρουσία της καλλιτεχνικής ομάδας της Κωνσταντινούπολης που απαρτίστηκε από ένα team από τους πλέον καταξιωμένους κομμωτές της Πόλης και χρησιμοποίησε τα προϊόντα ΚΥΑΝΑ για τις δημιουργίες της. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο κ. Adnan Serter ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο αντιπρόσωπος της ΚΥΑΝΑ στην Τουρκία, κ. Murat Bilen.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στο φεστιβάλ και τίμησαν για άλλη μία φορά την ΚΥΑΝΑ με την παρουσία τους!