Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Υπέροχο ξανθό με υπεροχή!Η ΝΕΑ και πολλά υποσχόμενη συνεργασία της εταιρείας SOTIRIADIS pro hair με την εταιρεία JOJO hair-cosmetics με 100% made in Germany προϊόντα, καινοτομικές συνθέσεις και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες,με σαφή προτίμηση σε ΝΕΑ φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα καθώς και οι ΝΕΕΣ χαμηλές και πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας, είναι η επόμενή σας ΚΑΛΥΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές. 

Το εργαστήριο της JOJO Haircosmetics δημιουργεί το PlatinBlond Lightning cream και σας προσφέρει το ΑΠΟΛΥΤΟ επαγγελματικό ξανθιστικό προϊόν. Με ξάνοιγμα εώς 7 τόνους και με κύριο συστατικό φυσικό κερί μέλισσας, έχει υπέροχη κρεμώδες υφή που προσφέρει απαραίτητη ενυδάτωση. 

Ο συνδυασμός της σύνθεσή του με Argan Oil (αργανέλαιο)  μειώνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχών ερεθισμούς, κοκκινίλες  και φαγούρες , προσδίδοντας μαλακό και λαμπερό αποτέλεσμα. Επίσης η ύπαρξη Κολλαγόνου ενισχύει τη δομή της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και το αποτέλεσμα πολύ φυσικό.

Γνωρίστε ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντων JOJO και τις προσφορές μας, κάνοντας like και αποστολή στοιχείων αλληλογραφίας (μήνυμα),
www.facebook.com/JOJ.haircosmetics.gr