Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Βραδινό και νυφικό χτένισμα από την HairPlusΒραδινό και νυφικό χτένισμα από την HairPlus!

Η HairPlus Academy πρωτοπορεί και πάλι, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σημερινές ανάγκες του επαγγελματία κομμωτή. Με την βοήθεια 2 ειδικών στο βραδινό και νυφικό χτένισμα (ενός πρωταθλητή Ελλάδας στους διαγωνισμούς χτενίσματος, μέλους της Εθνικής και του ιδιοκτήτη ενός από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης), δημιουργήσαμε ένα σεμινάριο χτενίσματος που προχωρά πέρα από την απλή επίδειξη, ώστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στο βραδινό και νυφικό χτένισμα με νέες προτάσεις για τις πελάτισσές σας, να ανταποκριθείτε σε οποιοδήποτε χτένισμα σας ζητηθεί και να μπορείτε να μεταδώσετε ευκολότερα τις γνώσεις αυτές και στους συνεργάτες σας.
Ξεκινάμε θεωρητικά με την ιστορία του χτενίσματος, συνεχίζουμε με τη φυσιολογία της τρίχας και καταλήγουμε στη διαδικασία της σωστής επιλογής ενός χτενίσματος, χωρίς να ξεχνάμε την παρουσίαση και τη σωστή χρήση των εργαλείων που χρησιμοποιούμε σε ένα βραδινό χτένισμα. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες εξασκούνται σε κούκλες της Ακαδημίας, αρχίζοντας από τα χωρίσματα, τη σωστή προετοιμασία των μαλλιών πριν το χτένισμα, το κρεπάρισμα, για να κάνουν όλες τις βάσεις ενός βραδινού, προχωρούν στη σωστή τοποθέτηση φουρκετών και αξεσουάρ, π.χ. μπομπάρι, καταλήγοντας στο φινίρισμα και τον στολισμό ενός χτενίσματος, καλύπτοντας έτσι όλες τις πτυχές ενός βραδινού χτενίσματος με την συνεχή επίβλεψη των εισηγητών σε κάθε βήμα της πρακτικής εξάσκησης.
Το σεμινάριο χτενίσματος Hairdo Genius” (Βραδινό & νυφικό χτένισμα) από την Σχολή Κομμωτικής της HairPlus Academy απευθύνεται σε αρχάριους κι έμπειρους κομμωτές και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 & Δευτέρα 11 Απριλίου στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στον 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Έλα στην HairPlus Academy και βάλε το plus στην επιτυχία σου!
Μάθε περισσότερα για τα Σεμινάρια της Σχολής Κομμωτικής της HairPlus Academy
Κάνε Like στη σελίδα της HairPlus Academy στο Facebook
Info
HairPlus Academy. Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 66 61 64