Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Νύφες που ξεχωρίζουν από την κορυφή ως τα νύχια!Νύφες που ξεχωρίζουν από την κορυφή ως τα νύχια!

Μια από τις ομορφότερες μέρες μιας γυναίκας μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή επιλέγοντας ένα old-fashioned classic design ή για τις πιο τολμηρές ένα extreme wedding look! Εκπαιδευτείτε και χαρίστε περήφανα τις γνώσεις σας σ' αυτό το ξεχωριστό κομμάτι διακόσμησης, δημιουργώντας αριστουργήματα σε νύφες που θα ξεχωρίζουν από την κορυφή… ως τα νύχια!
Μάθετε να δημιουργείτε glamour, old-fashioned, special lace, glitter French και vintage style τεχνικές, παστέλ nail art και one stroke, αλλά και 3D καπιτονέ, με πέρλες, flowers & bows από την Άννα Κοψαχείλη, συνεργάτιδα και υπεύθυνη του τμήματος Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy κι επαγγελματία Nail Artist εδώ και 15 χρόνια.
Το θεματικό σεμινάριο Wedding Nail Design” από την Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy απευθύνεται σε έμπειρους τεχνίτες και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στον 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Έλα στην HairPlus Academy και βάλε το plus στην επιτυχία σου!
Μάθε περισσότερα για τα Σεμινάρια της Σχολής Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy
Κάνε Like στη σελίδα της HairPlus Academy στο Facebook
Info
HairPlus Academy. Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 66 61 64